TYLSÄÄ MUTTA HELPPOA

 Aikaa 0 min meni tässä kuukaudessa kaikkeen sijoitustoimintaan.


Tilanne tällä hetkellä.





Kommentit

  1. Tuntuu melkein että olet äkkirikastunut, kun blogisi läpi lukemiseen kului tunti ja olet siinä välissä vaurastunut 230k ja saat sen kuulostamaan superhelpolta :D kuitenkin ymmärrän että blogi on pienempi kuin pintaraapaisu elämääsi ja aikaa on kulunut melkein 7 vuotta, mikä on kauemmin kuin olen itse sijoittanut. Ja silti tuntuu kuin sijoittaminen olisi ollut aina elämässäni.
    Saako kysyä millä alalla olet vaikutat/paljonko tienaat kuukaudessa, kun pystyt irrottamaan sijoituksiin 2000e? Ihailtavaa pitkäjänteisyyttä joka tapauksessa, hyvältä näyttää tulokset ja toivon että saavutat tavoitteesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus on näyttää itselle ja muille että sijoittamiseen ei tarvitse perehtyä, siihen ei tarvitse käyttää aikaa eikä tarvitse miettiä milloin ostaa ja milloin myy. En tiedä tuleeko tämä toimimaan vai ei, mutta sen näkee myöhemmin. Siksi aloin tekemään julkisesti tätä että kaikki näkevät koko matkan ja että onnistuuko tämä.
      Asuntolainaa lyhennän niin hitaasti kuin mahdollista. Kilpailutan sitä uudelleen 25 vuoden ajalle, nyt olen tämän tehnyt jo kolmesti. Näin ei asumiseen mene liikaa rahaa. Parisuhde helpottaa asiaa vielä entisestään kun on kaksi maksajaa pakollisille menoille. Suunnittelu/konsulttialalla työskentelen. En minä mitään huippupalkaa saa. 2500 euroa en nyt esimerkiksi pystyisi kuukausittain sijoittamaan ja 2015 tuo 2000 euron summa oli oikeasti liikaa.
      Ensi vuonna jos jaksan niin alan kirjoittelemaan blogeihin vähän lisää tekstiä. Sijoittamisen puolella mikään ei kuitenkaan muutu. 2000 euroa on tarkoitus laittaa keskimäärin kuukausittain eri kohteisiin. Ehkä painotuksia vaihdan, mutta siinä kaikki.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

8 VUOTTA TAKANA

MIKÄÄN EI SUUNNITELMAA MUUTA

MAHTAVAN HELPPOA!